instagram facebook linkedin

SERVEIS

Experts en la recerca de talent per al sector Life Sciences

01

Hospitals i centres mèdics

02

Centres assistencials i sociosanitaris

03

Farmacèutics i biotecnologia

04

Tecnologia sanitària

PROPOSTA DE VALOR

Busquem i reclutem els millors professionals d'una forma exhaustiva i rigorosa, fent la recerca exhaustiva de manera diferent

Especialització

El sector sanitari s'enfronta a una creixent escassetat de coneixement específic. És imprescindible comptar amb el talent especialitzat en aquesta àrea per a garantir l'èxit de les organitzacions. Els perfils en els quals ens hem especialitzat són: Director d'hospital, Director d'infermeria, Director mèdic, Metge, Odontòleg i Infermeria. Són molts els hospitals i centres sociosanitaris que requereixen col·laboració en la cerca de professionals per a les seves organitzacions i compten amb l'ajuda d'IN TALENT LAB a causa de l'especialització de la nostra empresa en aquests perfils.

Mètode

Hem creat la nostra pròpia metodologia de selecció i seguim investigant, perquè ens apassiona innovar. El nostre objectiu és mínimitzar el marge d'error en el procés de selecció. Volem que els candidats ens mostrin les seves habilitats i gaudeixin d'una experiència excel·lent durant el procés de selecció. Tenim en compte a la persona i els seus valors, més enllà del seu perfil professional. Analitzem la teva necessitat i definim el perfil ideal a identificar sobre la base dels requisits tècnics, culturals i de lideratge que cerques. Busquem l'excel·lència en totes les fases del procés de selecció.

Mentalitat business

La nostra sòlida experiència i profund coneixement del sector, juntament amb l'aplicació d'innovadores tècniques de reclutament i identificació de talent, fan que siguem un equip que treballa en la mateixa direcció que la teva, i amb mentalitat de soci, d'aquest equip som el soci que necessites per a la selecció del millor talent que garanteixi l'èxit de la teva companyia. Sempre fem feina de la mà dels nostres clients en tot el procés de selecció. Som un equip amb els nostres clients i els nostres clients són un equip amb nosaltres.